skip to Main Content

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

Laat ons u bijstaan tijdens het regelen van de uitvaart in Heerenveen

Heeft u onlangs in Heerenveen een dierbare verloren? Dan is dit ongetwijfeld een van de heftigste periodes in uw leven. Laat Björn Schmitz Uitvaartzorg u daarom helpen bij het regelen van de uitvaart zodat u rustiger uw verdriet kunt verwerken. Ten eerste hebben we telefonisch contact en ontvangt u direct nuttige tips en adviezen van ons. We bespreken vervolgens het draaiboek voor de uitvaart in Heerenveen op een langzaam tempo. De uitvaart kan immers niet over worden gedaan. Alles gebeurt naar uw wens of de wensen van de overledene en samen geven we vorm aan het afscheid.

Wij denken op alle fronten met u mee in Heerenveen

U hoeft zich tijdens het regelen van de uitvaart geen zorgen te maken dat u iets over het hoofd ziet. Als deskundig uitvaartverzorger hebben wij veel ervaring en zullen we met u meedenken. We bespreken bijvoorbeeld onderwerpen als waar de overledene zal worden opgebaard, of de overledene zal worden begraven of gecremeerd, waar het afscheid plaats zal gaan vinden en welke uitvaartkist er gaat worden gekozen. Ook wordt er aandacht besteed aan wie bijvoorbeeld de dragers van de kist gaan worden en over het aanbieden van consumpties na de uitvaart in Heerenveen. Verder zijn wij niet gebonden aan crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra. Elke locatie is bespreekbaar.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Crematie of begrafenis? Wij helpen u met deze moeilijke beslissing

Heeft uw dierbare niet van tevoren aangegeven of hij of zij begraven of gecremeerd wil worden in Hoogeveen? Of is er sprake van een onverwacht overlijden? Dan helpen wij u graag wanneer u moeite heeft met het maken van deze beslissing. Kiest u voor cremeren? Dan hoeft de afscheidsbijeenkomst niet per se in de aula van het crematorium gehouden te worden. Dit kan bijvoorbeeld ook vanuit een kerk, een buurthuis of een andere locatie die bij de overledene past. Kiest u liever voor begraven in Heerenveen? Ook dan heeft u veel mogelijkheden, zoals een grafkelder of een natuurbegraafplaats.

Uitvaart regelen

Schakel onze hulp in en geef uzelf meer tijd om het verdriet te verwerken

Iemand verliezen is ontzettend zwaar. Echter is de verwerkingsperiode het belangrijkste: er moet aandacht aan worden besteed om het goed af te kunnen sluiten. Kies daarom voor onze uitvaartzorg en we zullen u professioneel ondersteunen op elk mogelijk gebied. Bel ons op 0521851879 of op 0651603386 en we kijken wat we voor u kunnen betekenen in Heerenveen. Ook kunt u het online contactformulier invullen. We dragen graag uw zorgen.

stappenplan wat te doen bij een overlijden

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier
Back To Top