skip to Main Content

Kies voor complete uitvaartzorg Heerenveen

Heeft u onlangs in Heerenveen een dierbare verloren? Dan is dit ongetwijfeld een van de heftigste periodes in uw leven. Laat Björn Schmitz Uitvaartzorg u daarom helpen bij het regelen van de uitvaart zodat u rustiger uw verdriet kunt verwerken. Ten eerste hebben we telefonisch contact en ontvangt u direct nuttige tips en adviezen van ons. We bespreken vervolgens het draaiboek voor de uitvaart in Heerenveen op uw eigen tempo. De uitvaart kan immers niet over worden gedaan. Alles gebeurt naar uw wens of de wensen van de overledene en samen geven we vorm aan het afscheid.

Uitvaartverzorging op maat in Heerenveen

hulp bij uitvaart regelen

Hulp bij het regelen van een uitvaart

Björn Schmitz Uitvaartzorg helpt u bij het regelen van de uitvaart zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets over het hoofd ziet. Als deskundig uitvaartverzorger hebben wij veel ervaring en zullen we met u meedenken. We bespreken bijvoorbeeld onderwerpen als waar de overledene zal worden opgebaard, of de overledene zal worden begraven of gecremeerd, waar het afscheid plaats zal gaan vinden en welke uitvaartkist er gaat worden gekozen. Ook wordt er aandacht besteed aan wie bijvoorbeeld de dragers van de kist gaan worden en over het aanbieden van consumpties na de uitvaart in Heerenveen. Verder zijn wij niet gebonden aan crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra. Elke locatie is bespreekbaar.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Wilt u een begrafenis regelen?

Laat u helpen door Björn Schmitz Uitvaartzorg in regio Heerenveen bij het regelen van een begrafenis. Heeft uw dierbare niet van tevoren aangegeven of hij of zij begraven of gecremeerd wil worden? Of is er sprake van een onverwacht overlijden? Dan helpen wij u graag wanneer u moeite heeft met het maken van deze beslissing. U kunt mij 24 uur per dag bellen of mailen om een overlijden te melden en om een eerste afspraak te maken voor persoonlijke begeleiding.

Alle keuzes voor een begrafenis zijn zeer persoonlijk en kunnen ook erg lastig zijn. Heeft de overledene aangegeven waar hij of zij begraven wil worden? Of is het maken van deze keus u toebedeeld? Ik kan u helpen bij het maken van een passende keuze uit diverse soorten begraafplaatsen en locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele begrafenis en locatie binnen uw gemeente, maar het is ook mogelijk om uw dierbare te begraven op een passende plek in de natuur.

Of wilt u een crematie plannen?

Wilt u weten waarom veel mensen kiezen voor een crematie? Laat u door Björn Schmitz Uitvaartzorg inspireren bij uw keuze. U kunt met mij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek waarin ik u uitleg wat de voordelen zijn en welke mogelijkheden er zijn voor een persoonlijke herinnering.

De wensen van de overledene en nabestaanden staan altijd centraal. Zo heeft u de keuze om de as van de overledene thuis te plaatsen in een urn of in de vorm van een sieraad. Zo kunt u het gevoel krijgen dat er iets van u dierbare bij u blijft. Om deze wensen te realiseren kan ik als uitvaartverzorger u ondersteunen in de planning van de crematie en bied ik begeleiding op de dag van de crematie zelf. U kunt hierbij rekenen op zeer secure en zorgvuldige planning waardoor geen enkel aspect van uw wensen wordt vergeten.

Neem contact op voor persoonlijke uitvaartzorg in Heerenveen

Iemand verliezen is ontzettend zwaar. Echter is de verwerkingsperiode het belangrijkste: er moet aandacht aan worden besteed om het goed af te kunnen sluiten. Kies daarom voor onze uitvaartzorg en we zullen u professioneel ondersteunen op elk mogelijk gebied. Bel ons op 0521851879 of op 0651603386 en we kijken wat we voor u kunnen betekenen in Heerenveen. Ook kunt u het online contactformulier invullen. We dragen graag uw zorgen.

Björn Schmitz Uitvaartzorg in regio Heerenveen

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  +
  X

  Afscheid magazine 2019

  magazine Download hier

  Björn Schmitz

  Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
  Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

   Neem vandaag contact op


   Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

   Back To Top