skip to Main Content

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

Zorg voor een mooi afscheid in Hoogeveen met persoonlijke begeleiding

Een van de meest aangrijpende gebeurtenissen in het leven, is het moeten verliezen van een dierbare. Helaas zijn het leven en de dood nauw met elkaar verbonden en is de dood onvermijdelijk. Echter is het erg stressvol en vervelend wanneer u zojuist een dierbare heeft verloren, u direct na moet denken over het regelen van de uitvaart. Schakel daarom Björn Schmitz Uitvaartzorg in en wij ondersteunen u met het regelen van de begrafenis of de crematie in Hoogeveen. Wij bieden een luisterend oor en denken bijvoorbeeld mee over het verzorgen van de overledene. Daarnaast kunt u een overlijden 24 uur per dag bij ons melden en staan wij altijd voor u klaar in Hoogeveen.

Wij helpen u met de lastige beslissingen in Hoogeveen

Ook komen er bij een uitvaart veel lastige keuzes kijken. Zoals het kiezen tussen een begrafenis of een crematie in Hoogeveen, wanneer de wens van de dierbare zelf daarvoor niet bekend is. Voor zowel begraven als cremeren bieden wij veel opties. Wanneer u voor een begrafenis kiest, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grafkelder of een gemeentelijke begraafplaats. Ziet u dit niet zitten, maar cremeren ook niet? Misschien biedt een natuurbegraafplaats dan wel de oplossing. We vertellen u hier graag meer over.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Een natuurbegraafplaats: eeuwige rust in Hoogeveen

Natuurbegraafplaatsen staan bekend om hun eeuwige rust: de natuur is leidend en graven worden niet geruimd. Wanneer u dus voor een natuurbegraafplaats kiest als laatste rustplaats voor uw dierbare, bent u ervan verzekerd dat hij of zij eeuwige rust heeft. Ook kunt u bij een natuurbegraafplaats de plek van het graf zelf kiezen. Natuurbegraafplaatsen liggen op mooie locaties en daardoor kunt u uw dierbare bijvoorbeeld begraven bij een mooie open plek met bloemen of aan het water. Björn Schmitz Uitvaartverzorging kan u adviseren bij uw verdere keuzes rondom begraven in Hoogeveen.

Verzekeringen Uitvaart

Laat ons uw zorg dragen in Hoogeveen

Wanneer u intens verdriet heeft om de dierbare die u zojuist is ontvallen, is het fijn dat iemand anders met u meedenkt, zodat u zeker bent dat u de juiste beslissingen neemt en niks over het hoofd ziet. Wij ondersteunen u als uitvaartverzorger tijdens deze zware periode in uw leven, zodat u dit niet alleen hoeft te doen. Bel ons voor meer informatie en alle mogelijkheden op 0521851879 of op 0651603386. Heeft u een vraag van algemene aard? Vul dan het contactformulier op onze website in. We bieden u graag steun in Hoogeveen.

stappenplan wat te doen bij een overlijden

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier
Back To Top