skip to Main Content

Kies voor complete uitvaartzorg in Hoogeveen

Een van de meest aangrijpende gebeurtenissen in het leven, is het moeten verliezen van een dierbare. Helaas zijn het leven en de dood nauw met elkaar verbonden en is de dood onvermijdelijk. Echter is het erg stressvol en vervelend wanneer u zojuist een dierbare heeft verloren, u direct na moet denken over het regelen van de uitvaart. Schakel daarom Björn Schmitz Uitvaartzorg in en wij ondersteunen u met het regelen van de begrafenis of de crematie in Hoogeveen. Wij bieden een luisterend oor en denken bijvoorbeeld mee over het verzorgen van de overledene. Daarnaast kunt u een overlijden 24 uur per dag bij ons melden en staan wij altijd voor u klaar.

Uitvaartzorg op maat

Laat u helpen met het nemen van de lastige beslissingen

Björn Schmitz Uitvaartzorg helpt persoonlijk als betrokken uitvaartverzorger bij een uitvaart van een dierbare. Zoals het kiezen tussen een begrafenis of een crematie in Hoogeveen, wanneer de wens van de dierbare zelf daarvoor niet bekend is. Voor zowel begraven als cremeren bieden wij veel opties. Wanneer u voor een begrafenis kiest, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grafkelder of een gemeentelijke begraafplaats. Ziet u dit niet zitten, maar cremeren ook niet? Misschien biedt een natuurbegraafplaats dan wel de oplossing. We vertellen u hier graag meer over.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Een natuurbegraafplaats: eeuwige rust in Hoogeveen

Natuurbegraafplaatsen staan bekend om hun eeuwige rust: de natuur is leidend en graven worden niet geruimd. Wanneer u dus voor een natuurbegraafplaats kiest als laatste rustplaats voor uw dierbare, bent u ervan verzekerd dat hij of zij eeuwige rust heeft. Ook kunt u bij een natuurbegraafplaats de plek van het graf zelf kiezen. Natuurbegraafplaatsen liggen op mooie locaties en daardoor kunt u uw dierbare bijvoorbeeld begraven bij een mooie open plek met bloemen of aan het water. Björn Schmitz Uitvaartzorg in Hoogeveen kan u adviseren bij uw verdere keuzes rondom begraven.

afscheid mogelijkheden uitvaart Hoogeveen

Lees meer over uitvaartzorg in ‘Afscheid’

Wenst u meer informatie over de diverse mogelijkheden om een persoonlijke uitvaart te realiseren in Hoogeveen? Lees dan het nieuwe Afscheid magazine. In dit magazine kunt u uitgebreid lezen over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een crematie voor uzelf of uw geliefde(n) met uitvaartfotografie, bijzondere afscheidslocaties, locaties voor as verstrooien en bloemen op maat.

De wensen van de overledene en nabestaanden staan namelijk altijd centraal. Zo heeft u de keuze om de as van de overledene thuis te plaatsen in een urn of in de vorm van een sieraad. Zo kunt u het gevoel krijgen dat er iets van u dierbare bij u blijft. Om deze wensen te realiseren kan ik als uitvaartverzorger u ondersteunen in de planning van de crematie en bied ik begeleiding op de dag van de crematie zelf. U kunt hierbij rekenen op zeer secure en zorgvuldige planning waardoor geen enkel aspect van uw wensen wordt vergeten.

Neem contact op voor persoonlijke uitvaartzorg in Hoogeveen

Wanneer u intens verdriet heeft om de dierbare die u zojuist is ontvallen, is het fijn dat iemand anders met u meedenkt, zodat u zeker bent dat u de juiste beslissingen neemt en niks over het hoofd ziet. Wij ondersteunen u als uitvaartverzorger tijdens deze zware periode in uw leven, zodat u dit niet alleen hoeft te doen. Bel ons voor meer informatie en alle mogelijkheden op 0521851879 of op 0651603386. Heeft u een vraag van algemene aard? Vul dan het contactformulier op onze website in. We bieden u graag steun in Hoogeveen.

Björn Schmitz Uitvaartzorg in regio Hoogeveen

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  +
  X

  Afscheid magazine 2019

  magazine Download hier

  Björn Schmitz

  Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
  Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

   Neem vandaag contact op


   Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

   Back To Top