skip to Main Content

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

Geef het afscheid in Smilde samen vorm

In een zware periode als deze, hoeft u er niet alleen voor te staan. Björn Schmitz Uitvaartzorg helpt u hierbij door voor en met u te denken, zodat u aandacht kunt besteden aan het rouwproces. Wij hebben ten eerste telefonisch contact met u, zodat we kennis kunnen maken en u uw wensen met ons kunt delen. Vervolgens bespreken we het draaiboek van de uitvaart in Smilde en geven we samen vorm aan het afscheid in Smilde. U kunt daarnaast 24 uur per dag een overlijden bij ons melden: we staan altijd voor u klaar in Smilde.

Wij denken met u mee in Smilde

Wanneer u een dierbare verliest, is dit een van de meest heftige periode van uw leven. Ook is het daarom moeilijk om nog helder te blijven denken. Wij denken daarom met u mee en bieden tegelijkertijd een luisterend oor. Bent u bang dat u dingen over het hoofd ziet? Geen angst, wij kaarten onderwerpen aan. Van het dragen van de kist tot de keuze tussen het cremeren of begraven. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde crematoria, uitvaartcentra of begraafplaatsen. Heeft u daarom een bepaalde locatie in gedachte die veel betekende voor de overledene? Elke locatie in Smilde is bij ons bespreekbaar.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Kies voor een begrafenis of een crematie in Smilde

Heeft u nooit met de overledene kunnen bespreken of hij of zij gecremeerd of begraven wil worden? Wij helpen u met deze beslissing door samen met u naar de verschillende opties te kijken. Wanneer u voor begraven kiest, zijn er verschillende opties zoals een grafkelder of een natuurbegraafplaats. Kiest u liever om bepaalde redenen toch voor een crematie? Wist u dan dat de afscheidsbijeenkomst niet in de aula van het crematorium gehouden hoeft te worden? Ook kan de locatie van deze bijeenkomst volledig worden afgestemd op uw wensen of de wensen van de overledene.

Verzekeringen Uitvaart

Neem contact op vanuit Smilde en laat ons u helpen in deze moeilijke tijd

Om hulp vragen in moeilijke tijden is geen teken van zwakte. Kies daarom voor onze uitvaartzorg en wij denken op elk mogelijk moment met u mee. Wij geloven erin dat ieder mens uniek is en zo ook ieder afscheid. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in Smilde? Bel ons gerust eens op 0521851879 of op 0651603386 en we bespreken graag de mogelijkheden. Ook kunt u voor vragen van algemene aard het contactformulier op de website invullen. We steunen u graag in Smilde en helpen u met het verwerken van het verlies.

stappenplan wat te doen bij een overlijden

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier
Back To Top