skip to Main Content

Complete uitvaartzorg Smilde

In een zware periode als deze, hoeft u er niet alleen voor te staan. Björn Schmitz Uitvaartzorg helpt u hierbij door voor en met u te denken, zodat u aandacht kunt besteden aan het rouwproces. Wij hebben ten eerste telefonisch contact met u, zodat we kennis kunnen maken en u uw wensen met ons kunt delen. Vervolgens bespreken we het draaiboek van de uitvaart in Smilde en geven we samen vorm aan het afscheid. U kunt daarnaast 24 uur per dag een overlijden bij ons melden: we staan altijd voor u klaar.

Uitvaartverzorging op maat in Smilde

hulp bij uitvaart regelen

Wij denken met u mee in Smilde

Wanneer u een dierbare verliest, is dit een van de meest heftige periode van uw leven. Ook is het daarom moeilijk om nog helder te blijven denken. Wij denken daarom met u mee en bieden tegelijkertijd een luisterend oor. Bent u bang dat u dingen over het hoofd ziet? Geen angst, wij kaarten onderwerpen aan. Van het dragen van de kist tot de keuze tussen het cremeren of begraven. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde crematoria, uitvaartcentra of begraafplaatsen. Heeft u daarom een bepaalde locatie in gedachte die veel betekende voor de overledene? Elke locatie in Smilde is bij ons bespreekbaar.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Hulp bij het regelen van een begrafenis?

Björn Schmitz uitvaartzorg in regio Smilde helpt u bij het plannen en regelen van een begrafenis. Een gemeentelijke begraafplaats is niet meer de enige optie om uw dierbare in te laten begraven. Wellicht kiest u voor een natuurbegraafplaats. Een van de bekendste natuurbegraafplaatsen is Hillig Meer in Drenthe. Deze natuurbegraafplaats ligt op een mooie locatie zodat uw dierbare eeuwige rust kan vinden in de prachtige natuur. Begraaf uw dierbare bijvoorbeeld na de uitvaart bij een mooie boom, een open plek met veel zonlicht of misschien wel bij een lievelingsbloem of -plant. U bent hier helemaal vrij in.

Na een overlijden moet er vaak erg veel geregeld en gepland worden voor de begrafenis. Als uitvaartverzorger help ik u graag bij het maken van een duidelijk stappenplan voor een uitvaart en een begrafenis die passen bij het leven van uw dierbare. U kunt mij 24 uur per dag bellen of mailen om een overlijden te melden en om een eerste afspraak te maken voor persoonlijke begeleiding.

Of bij het plannen van een crematie?

Wilt u weten waarom veel mensen kiezen voor een crematie? Laat u door Björn Schmitz Uitvaartzorg inspireren bij uw keuze. U kunt met mij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek waarin ik u uitleg wat de voordelen zijn en welke mogelijkheden er zijn voor een persoonlijke herinnering.

De wensen van de overledene en nabestaanden staan altijd centraal. Zo heeft u de keuze om de as van de overledene thuis te plaatsen in een urn of in de vorm van een sieraad. Zo kunt u het gevoel krijgen dat er iets van u dierbare bij u blijft. Om deze wensen te realiseren kan ik als uitvaartverzorger u ondersteunen in de planning van de crematie en bied ik begeleiding op de dag van de crematie zelf. U kunt hierbij rekenen op zeer secure en zorgvuldige planning waardoor geen enkel aspect van uw wensen wordt vergeten.

Neem contact op voor persoonlijke uitvaartzorg in Smilde

Om hulp vragen in moeilijke tijden is geen teken van zwakte. Kies daarom voor onze uitvaartzorg en laat ons met u meedenken. Wij geloven dat ieder mens uniek is en zo ook ieder afscheid. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in Smilde? Bel ons gerust eens op 0521851879 of op 0651603386 en we bespreken graag de mogelijkheden. Ook kunt u voor vragen van algemene aard het contactformulier op de website invullen. We steunen u graag in Smilde en helpen u met het verwerken van het verlies.

Björn Schmitz Uitvaartzorg in regio Smilde

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  +
  X

  Afscheid magazine 2019

  magazine Download hier

  Björn Schmitz

  Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
  Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

   Neem vandaag contact op


   Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

   Back To Top