skip to Main Content

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

Kies in Staphorst voor persoonlijke begeleiding tijdens de uitvaart

Wanneer u iemand verliest, belandt u in een drukke en emotionele periode. Het kan dan moeilijk zijn om helder te blijven denken. Laat staan om een uitvaart te moeten regelen. Kies dan voor de professionele hulp van Björn Schmitz Uitvaartzorg en laat ons uw zorg dragen. Wij hebben telefonisch contact met u om kennis te maken en uw wensen aan te horen. Ook bespreken we stap voor stap het draaiboek, zodat alles naar uw wens of de wens van uw dierbare gebeurt. We geven samen vorm aan het afscheid in Staphorst. Ook zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor het melden van een overlijden en zo staat u er nooit alleen voor.

Laat ons voor u denken in Staphorst

In een heftige situatie is het moeilijk om overal aan te denken. Hierom is het erg belangrijk dat u professionele hulp inschakelt die voor u denkt. Wij denken bijvoorbeeld aan waar de overledene gaat worden opgebaard, wie er de kist gaat dragen, of de overledene zal worden gecremeerd of begraven en of er na de uitvaartdienst nog een consumptie is voor de gasten. Wij zijn niet gebonden aan crematoria, uitvaartcentra of begraafplaatsen. Wij kijken graag met u mee en bovendien is elke locatie in Staphorst gewoon bespreekbaar.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Een begrafenis of toch een crematie? Wij helpen u met de moeilijke keuze

Wanneer de overledene niet van te voren heeft aangegeven of hij of zij wil worden begraven of gecremeerd in Staphorst, omdat dit bijvoorbeeld nooit ter sprake is gekomen of het een onverwachts overlijden is, is dit voor de nabestaanden een verschrikkelijk moeilijke beslissing die veel emoties met zich meebrengt. Daarom helpt Björn Schmitz Uitvaartzorg u met deze beslissing door een luisterend oor te bieden en met u mee te denken. Kiest u voor cremeren? Dan hoeft de afscheidsbijeenkomst niet in de aula van het crematorium te worden gehouden en kan dit volledig op uw wensen worden afgestemd. Kiest u toch liever voor begraven? Ook dan zijn er veel opties. We voorzien u hierin graag van advies.

Uitvaart regelen

Kies voor onze uitvaartzorg in Staphorst

Wij begrijpen als geen ander wat voor emotionele impact het verliezen van een dierbare heeft. Daarom luisteren we naar u en uw wensen, zodat u zeker bent van een mooi afscheid dat op uw wensen is afgestemd. Bel ons voor de oneindige mogelijkheden op 0521851879 of op 0651603386 en we kijken graag samen naar wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunt u het online contactformulier invullen voor vragen van algemene aard. We staan u graag bij in Staphorst!

stappenplan wat te doen bij een overlijden

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier
Back To Top