skip to Main Content

Kies voor persoonlijke uitvaartzorg in Staphorst

Wanneer u iemand verliest, belandt u in een drukke en emotionele periode. Het kan dan moeilijk zijn om helder te blijven denken. Laat staan om een uitvaart te moeten regelen. Kies dan voor de professionele hulp van Björn Schmitz Uitvaartzorg in regio Staphorst en laat ons uw zorg dragen. Wij hebben telefonisch contact met u om kennis te maken en uw wensen aan te horen. Ook bespreken we stap voor stap het draaiboek, zodat alles naar uw wens of de wens van uw dierbare gebeurt. We geven samen vorm aan het afscheid in Staphorst. Ook zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor het melden van een overlijden en zo staat u er nooit alleen voor.

Uitvaartverzorging op maat in Staphorst

hulp bij uitvaart regelen

Laat ons voor u denken

In een heftige situatie is het moeilijk om overal aan te denken. Hierom is het erg belangrijk dat u professionele hulp inschakelt die voor u denkt. Björn Schmitz Uitvaartzorg helpt u door deze tijd door een luisterend oor te bieden en met u mee te denken. Wij denken bijvoorbeeld aan waar de overledene gaat worden opgebaard, wie er de kist gaat dragen, of de overledene zal worden gecremeerd of begraven en of er na de uitvaartdienst nog een consumptie is voor de gasten. Wij zijn niet gebonden aan crematoria, uitvaartcentra of begraafplaatsen. Wij kijken graag met u mee en bovendien is elke locatie in Staphorst gewoon bespreekbaar.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Wilt u een begrafenis regelen?

Björn Schmitz uitvaartzorg helpt u bij het plannen en regelen van een begrafenis. Na een overlijden moet er vaak erg veel geregeld en gepland worden voor de begrafenis. Als uitvaartverzorger help ik u daarbij graag – met een duidelijk stappenplan, een uitvaart en een begrafenis die passen bij het leven van uw dierbare. U kunt mij 24 uur per dag bellen of mailen om een overlijden te melden en om een eerste afspraak te maken voor persoonlijke begeleiding.

De keuze voor een begrafenis is zeer persoonlijk en kan ook erg lastig zijn. Heeft de overledene aangegeven waar hij of zij begraven wil worden? Of is het maken van deze keus u toebedeeld? Ik kan u helpen bij het maken van een passende keuze uit diverse soorten begraafplaatsen en locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele begrafenis en locatie binnen uw gemeente, maar het is ook mogelijk om uw dierbare te begraven op een passende plek in de natuur.

Of wilt u een crematie plannen?

Wilt u weten waarom veel mensen kiezen voor een crematie? Laat u door Björn Schmitz Uitvaartzorg inspireren bij uw keuze. U kunt met mij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek waarin ik u uitleg wat de voordelen zijn en welke mogelijkheden er zijn voor een persoonlijke herinnering.

De wensen van de overledene en nabestaanden staan altijd centraal. Zo heeft u de keuze om de as van de overledene thuis te plaatsen in een urn of in de vorm van een sieraad. Zo kunt u het gevoel krijgen dat er iets van u dierbare bij u blijft. Om deze wensen te realiseren kan ik als uitvaartverzorger u ondersteunen in de planning van de crematie en bied ik begeleiding op de dag van de crematie zelf. U kunt hierbij rekenen op zeer secure en zorgvuldige planning waardoor geen enkel aspect van uw wensen wordt vergeten.

Kies voor onze uitvaartzorg in Staphorst

Wij begrijpen als geen ander wat voor emotionele impact het verliezen van een dierbare heeft. Daarom luisteren we naar u en uw wensen, zodat u zeker bent van een mooi afscheid dat op uw wensen is afgestemd. Bel ons voor de oneindige mogelijkheden op 0521851879 of op 0651603386 en we kijken graag samen naar wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunt u het online contactformulier invullen voor vragen van algemene aard. We staan u graag bij in Staphorst!

Björn Schmitz Uitvaartzorg in regio Staphorst

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  +
  X

  Afscheid magazine 2019

  magazine Download hier

  Björn Schmitz

  Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
  Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

   Neem vandaag contact op


   Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

   Back To Top