skip to Main Content

Kies voor complete uitvaartzorg in Steenwijk

Als ervaren uitvaartverzorging weten wij als geen ander hoe ingrijpend het is om afscheid te moeten nemen van een dierbare. Daarom begeleidt Björn Schmitz Uitvaartzorg u op een persoonlijke manier tijdens dit proces en luisteren wij naar uw wensen. Denk hierbij aan het begeleiden bij het maken van moeilijke keuzes over de uitvaart, de verzorging van de overledene en alle andere activiteiten rondom de uitvaart. Wij zijn er als uitvaartverzorger voor u en staan dag en nacht voor u klaar. U kunt ons dan ook 24 uur per dag bereiken voor het melden van een overlijden.

Uitvaartzorg op maat Steenwijk

Hulp bij het regelen van een crematie of begrafenis

Veel mensen geven tegenwoordig van tevoren aan of ze willen worden begraven of gecremeerd. Echter komt het ook vaak voor dat hier nog niet over gesproken is en de keuze bij u ligt. Omdat dit een erg persoonlijke keuze is, die soms voor veel problemen en emoties kan zorgen, willen wij u graag helpen bij het maken van dit besluit. We bieden een luisterend oor en denken met u mee zodat u persoonlijke uitvaartzorg ervaart in regio Steenwijk. Kiest u voor begraven, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grafkelder of een gemeentelijke begraafplaats. Echter bestaan er tegenwoordig ook natuurbegraafplaatsen voor de eeuwigdurende grafrust. Hier vertellen we u graag meer over.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Kies voor een natuurbegraafplaats als laatste rustplaats

De laatste jaren zijn natuurbegraafplaatsen steeds meer in opkomst. In tegenstelling tot gemeentelijke begraafplaatsen zijn dit bijzondere begraafplaatsen die meestal eigendom van een kerk of een stichting zijn. Een van de bekendste natuurbegraafplaatsen is Hillig Meer in Drenthe. Natuurbegraafplaatsen liggen vaak in prachtige gebieden waarbij u zelf de plek kunt kiezen, bijvoorbeeld in de buurt van een meertje of bij een mooie boom. Het graf wordt niet geruimd en u bent er dus verzekerd van dat uw dierbare na de uitvaart in Steenwijk voor goed rust vindt door de leidende natuur op de begraafplaats.

Afscheid magazine uitvaartzorg Steenwijk

Lees meer over uitvaartzorg in ‘Afscheid’

Wenst u meer informatie over de diverse mogelijkheden om een persoonlijke uitvaart te realiseren in Steenwijk? Lees dan het nieuwe Afscheid magazine. In dit magazine kunt u uitgebreid lezen over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een crematie voor uzelf of uw geliefde(n) met uitvaartfotografie, bijzondere afscheidslocaties, locaties voor as verstrooien en bloemen op maat.

De wensen van de overledene en nabestaanden staan namelijk altijd centraal. Zo heeft u de keuze om de as van de overledene thuis te plaatsen in een urn of in de vorm van een sieraad. Zo kunt u het gevoel krijgen dat er iets van u dierbare bij u blijft. Om deze wensen te realiseren kan ik als uitvaartverzorger u ondersteunen in de planning van de crematie en bied ik begeleiding op de dag van de crematie zelf. U kunt hierbij rekenen op zeer secure en zorgvuldige planning waardoor geen enkel aspect van uw wensen wordt vergeten.

Doe uzelf niet tekort en neem contact op voor persoonlijke uitvaartzorg in Steenwijk

Graag bespreken we de mogelijkheden om te kijken wat we voor u in Steenwijk kunnen betekenen in deze moeilijke periode. Neem gerust eens een kijkje op onze website voor de mogelijkheden. Echter worden niet alle mogelijkheden genoemd op onze website. De mogelijkheden zijn namelijk oneindig: ieder mens is uniek en zo ook iedere wijze van afscheid nemen. Wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u bellen naar 0521851879 of op 0651603386. Bij vragen van algemene aard kunt u ons contactformulier op de website invullen. We kijken graag naar hoe we u in Steenwijk kunnen begeleiden.

Uitvaartzorg in regio Steenwijk

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  +
  X

  Afscheid magazine 2019

  magazine Download hier

  Björn Schmitz

  Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
  Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

   Neem vandaag contact op


   Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

   Back To Top