skip to Main Content

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

Laat ons naar uw persoonlijke wensen luisteren in Zwolle

Het verliezen van een dierbare is ontzettend heftig, emotioneel, ingrijpend en uitputtend. Wij begeleiden u daarom in Zwolle bij dit proces zodat u zich minder zorgen hoeft te maken over het regelen van de uitvaart. Wij dragen uw zorg en helpen u bij keuzes over de uitvaart en bijvoorbeeld over de verzorging van de overledene. U kunt bij ons 24 uur per dag een melding van een overledene maken: we staan altijd voor u klaar. We hebben een persoonlijke begeleiding, een gevoel voor stijl en detail zonder het kostenaspect uit het oog te verliezen voor u in Zwolle.

Kies in Zwolle voor een begrafenis of een crematie

Vaak geeft een persoon van tevoren aan of hij of zij gecremeerd of begraven wil worden. Maar wanneer iemand bijvoorbeeld onverwachts komt te overlijden en/of het nog nooit besproken is, dan komt de keuze bij de nabestaanden te liggen. Omdat dit een erg moeilijke keuze is, ondersteunen wij u als uitvaartverzorger graag bij het maken van de keuze voor de uitvaart in Zwolle. Wanneer u voor een crematie kiest, dan zijn er veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de invulling van de afscheidsbijeenkomst. Deze hoeft namelijk niet in de aula van het crematorium in Zwolle gehouden te worden. Wanneer u voor een begrafenis kiest, heeft u ook veel opties. Een optie daarvan is een natuurbegraafplaats, hier vertellen we u graag meer over.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Steeds meer opkomend: de natuurbegraafplaats voor eeuwige rust

Houdt u niet van een gemeentelijke begraafplaats en zou u graag een bijzondere begraafplaats willen voor uw nabestaande? Kies dan voor een natuurbegraafplaats. Deze begraafplaatsen zijn meestal eigendom van een kerk of een stichting en liggen vaak in prachtige gebieden. Een van de bekendste natuurbegraafplaatsen is Hillig Meer in Drenthe. Hier kunt u uw dierbare begraven bij een mooie plek, bijvoorbeeld een mooie open plek of bij mooie bloemen. Een natuurbegraafplaats staat bekend om eeuwige rust, doordat de natuur leidend is.

Verzekeringen Uitvaart

afscheid mogelijkheden uitvaart op maat in zwolle

Meer info over persoonlijke uitvaart op maat in ‘Afscheid’

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden om een persoonlijke uitvaart te realiseren in Zwolle die past bij u of uw geliefde(n)? Lees dan het nieuwe Afscheid magazine. In dit magazine kunt u uitgebreid lezen over de mogelijkheden voor een begrafenis of crematie met uitvaartfotografie, bijzondere afscheidslocaties, as verstrooien, bloemen op maat en meer.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart in Zwolle bij Björn Schmitz Uitvaartzorg? Neem dan contact op via mail of telefoon.

Neem voor een persoonlijke begeleiding contact met ons op vanuit Zwolle

Wanneer u benieuwd bent naar onze opties en mogelijkheden voor een uitvaart, dan kunt u een kijkje nemen op onze website. Echter is dit slechts een greep uit onze opties: een begrafenis of crematie is namelijk erg persoonlijk. Ieder mens is uniek en zo is ook iedere manier van afscheid nemen uniek. Bent u toe aan een persoonlijk gesprek en bespreekt u graag via de telefoon de opties? Bel ons dan op 0521851879 of op 0651603386 en we helpen u graag verder. We dragen graag uw zorg in Zwolle en steunen u in deze moeilijke tijd.

stappenplan wat te doen bij een overlijden

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier
Back To Top