skip to Main Content

Persoonlijke uitvaartzorg bij het laatste afscheid

Afscheid nemen na overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Naast emoties die dit op kan roepen, moet er veel geregeld worden. vertrouwde uitvaartzorg is dan heel belangrijk om een mooie uitvaart, begrafenis of crematie te kunnen regelen. Uw uitvaartonderneming Björn Schmitz uitvaartzorg, staat u bij in het hele proces rondom het regelen van de uitvaart.

Over Björn Schmitz Uitvaartzorg

In de gemeenten Steenwijkerland, Westerveld, Meppel, Zwolle en alles dorpen en steden in deze regio, is Björn Schmitz Uitvaartzorg een bekend en betrouwbare uitvaartonderneming. Hier is hij thuis en kennen de mensen hem. De taal en gebruiken zijn hem bekend als ook de uitvaartlocaties die er beschikbaar zijn. Door de fijne samenwerking met UGNA is een goede dienstverlening altijd gegarandeerd.

Zorg bij begraven of crematie

Björn Schmitz  ontzorgt u bij het regelen van de uitvaart, het begraven of de crematie. Vanaf de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart hebben we regelmatig contact, geven we het rouwdrukwerk vorm, wordt de uitvaartkist of uitvaartmand gekozen en stellen we samen een draaiboek op, om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Het woord zegt het al; uitvaartzorg, zorg voor u.

De kosten

Als uitvaartonderneming kunnen wij u adviseren over de vormgeving van een uitvaart en zijn hierbij altijd transparant over de kosten van een uitvaart. De hoogte van de kosten van een uitvaart hangt af van wat de uitvaartwensen zijn. Uitvaartverzorging is maatwerk. Wordt er gekozen voor een groots en uitbundig afscheid of juist voor klein en intiem? Soms is er nauwelijks budget. Ook in dat geval denken wij graag met u mee over de kosten van een budget-uitvaart. Wij zijn van mening dat we altijd moeten proberen een passend afscheid vorm te geven.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top