skip to Main Content

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

Welkom bij Björn Schmitz Uitvaartzorg – uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie

Afscheid nemen van wie u lief is, is een van de ingrijpendste gebeurtenissen in een mensenleven. Verdriet, herinneringen, rouw… en tegelijkertijd moet u zoveel keuzes maken, zoveel besluiten nemen. Björn Schmitz Uitvaartzorg neemt u zorg uit handen en helpt u bij het voorbereiden van een uitvaart, zoals u die wenst. Met alle aandacht voor u en voor wie u moet missen. Persoonlijk, betrokken. En met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl.

Het verzorgen van een afscheid is werken op maat en werken naar wens. Ieder mens is immers uniek en bijzonder – en het is goed dat in het afscheid zichtbaar te maken. Ik help u daarbij, met praktische oplossingen en mijn kennis van het vak. Maar ook met suggesties en mogelijkheden, met inspiratie en zingeving. Eigentijds en anders waar u dat wilt, maar ook met respect voor bestaande tradities.

Dat is mijn vak, daar sta ik voor. Omdat uitvaartzorg ménsenzorg is.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Björn Schmitz Uitvaartzorg

Zoektocht naar het werk van de uitvaartverzorger

Heeft u vragen? Wilt u graag met mij in gesprek?

Via het contactformulier neemt u eenvoudig contact met mij op. Natuurlijk kunt u mij ook even bellen: 0521-851 879 of 06-51 60 33 86.

Wilt u een overlijden melden? Dan kunt u mij dag en nacht bereiken op mijn mobiele nummer: 06-51 60 33 86. Waar u ook verzekerd bent – en ook zonder verzekering.

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

Back To Top