skip to Main Content

Björn Schmitz helpt u bij het plannen en regelen van een begrafenis

Na een overlijden moet er vaak erg veel geregeld en gepland worden voor de begrafenis. Ik help u graag daarbij  – met een duidelijk stappenplan, een uitvaart en een begrafenis die passen bij het leven van uw dierbare. U kunt mij 24 uur per dag bellen of mailen om een overlijden te melden en om een eerste afspraak te maken voor persoonlijke begeleiding. Is de keuze voor een begrafenis of juist een crematie nog niet gemaakt? Ik kan u helpen en inspireren bij het maken van deze moeilijke keuzes. De wensen van de overledene en nabestaanden staan bij Björn Schmitz Uitvaartzorg altijd centraal.

Heeft u gekozen voor het begraven van uw dierbare?

De keuze voor een begrafenis is zeer persoonlijk en kan ook erg lastig zijn. Heeft de overledene aangegeven waar hij of zij begraven wil worden? Of is het maken van deze keus u toebedeeld? Ik kan u helpen bij het maken van een passende keuze uit diverse soorten begraafplaatsen en locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele begrafenis en locatie binnen uw gemeente, maar het is ook mogelijk om uw dierbare te begraven op een passende plek in de natuur.

Een persoonlijke begrafenis op maat die past bij het leven van de overledenen brengt ook kosten op maat met zich mee. Hoeveel het begraven van de overledene kost, verschilt per begraafplaats en per gemeente. Ik zoek voor u uit wat de tarieven zijn in uw gemeente en voor de locatie voor het begraven die u wenst.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Inspiratie ter keuze van een passende begrafenis locatie

Weet u nog niet welke locatie en begrafenismogelijkheden het beste passen bij uw dierbare en de nabestaanden? Laat u inspireren door Björn Schmitz.

Gemeentelijke begraafplaats

Voor nabestaanden die regelmatig het graf van de overledene willen bezoeken is vaak de gemeentelijke begraafplaats een goede keuze. Deze zijn namelijk zeer toegankelijk eenvoudig te bezoeken door nabij wonende familie en vrienden. Graag bespreek ik de mogelijkheden binnen uw gemeente tijdens een kennismakingsgesprek.

begraven begrafenis

Bijzondere begraafplaatsen en natuurbegraafplaatsen

Naast gemeentelijke begraafplaatsen bestaan er ook bijzondere begraafplaatsen. Deze zijn vaak eigendom van een kerk of stichting. Waar tegenwoordig steeds vaker voor gekozen wordt, is de begrafenis plaats te laten vinden op een natuurbegraafplaats. Een groot voordeel hiervan is dat de graven op deze begraafplaatsen niet “geruimd” worden. De overledene geniet daar dus een eeuwigdurende grafrust. U kunt mij vragen naar de mogelijkheden en ik help u graag bij het maken van een passende keuze.

natuurbegraafplaats

Laat Björn Schmitz u begeleiden in het vormgeven van de begrafenis

Ik kan u helpen bij het maken van lastige keuzes en het plannen van de begrafenis. Heeft u bijzondere wensen voor de begrafenis? Dan kan ik deze zorgvuldig vertalen naar een persoonlijke uitvaart die past bij uw dierbare. Op de dag van de begrafenis zelf zal ik u tevens begeleiding bieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van begraven op diverse locaties? Of wilt u een overlijden melden? Neem contact op met Björn Schmitz via 0521-851879, 06-51603386 of vul het contactformulier in. Ik ga graag een persoonlijk gesprek met u aan aangaande de begrafenis.

Begraven, hoe gaat dat in zijn werk, welke regels zijn er?

De voorbereiding van een Begrafenisceremonie

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top