skip to Main Content

Uitvaartkosten

Het is een van de moeilijkste tijden in ons leven: het verlies van een dierbare. Te midden van verdriet en rouw moeten er beslissingen worden genomen, inclusief die met betrekking tot de uitvaart. Een van de zorgen die we horen zijn de kosten van een uitvaart. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg begrijpen we dit als geen ander. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een waardig afscheid zonder zich zorgen te hoeven maken over onnodig hoge uitvaartkosten.

Betaalbare Uitvaart

Onze diensten omvatten een breed werkgebied, waaronder Steenwijk, Meppel, Zwolle en vele andere plaatsen in de regio. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg staan ​​wij voor u klaar om de zorgen over de uitvaartkosten met u te bespreken. En betaalbare uitvaart zou voor een ieder mogelijk moeten zijn.

De Kosten van een Uitvaart: Wat omvat het?

Bij de plannen van een uitvaart is het begrijpen van de kosten een belangrijk aspect. Uitvaartkosten omvatten doorgaans:

 • Uitvaartverzorger: De kosten voor de uitvaartverzorger omvatten het regelen van de uitvaart, het bespreken van de uitvaartlocatie, contact met spreker, bloemist ect., het opstellen van de rouwkaart en het voorbereiden van alle vereiste Wettelijke documentatie.
 • Ceremonie: Dit omvat de kosten van de locatie zoals crematorium, kerk, begraafplaats, ect.  Het drukwerk voor uitnodigingen en liturgieën, en eventuele muziek en bloemen.
 • Begrafenis of Crematie: Dit omvat de grafkosten, crematiekosten en eventuele gedenktekens.
 • Rouwvervoer: De kosten voor vervoer van overledene en de familie naar de begraafplaats of het crematorium.
 • Administratieve zaken: Dit omvat kosten zoals de aangifte van overlijden en administratieve verwerking.

Besparen op Uitvaartkosten

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg begrijpen we dat de kosten van een uitvaart een zorg kunnen zijn. Wij willen u graag enkele tips geven om geld te besparen:

 1. Vergelijk Offertes: Het is altijd een goed idee om offertes te vergelijken. U zult merken dat onze tarieven concurrerend en vriendelijk zijn, terwijl we toch hoge kwaliteit service bieden.
 2. Kies voor Eenvoud: Een eenvoudige ceremonie kan net zo gedenkwaardig zijn als een uitgebreide ceremonie. Overweeg wat echt belangrijk is voor u en uw dierbaren.
 3. Vraag Om Hulp: Als u zich zorgen maakt over de kosten, schroom dan niet om vrienden en familie om hulp te vragen. Ze kunnen bijdragen aan verschillende aspecten van de uitvaart. Door dit samen te doen, kan dit bijdragen aan het verwerkingsproces.
 4. Controleer uw uitvaartverzekering: Als de overledene een uitvaartverzekering had, controleer dan de dekking om te zien welke kosten gedekt zijn.
 5. Kies voor Crematie: Crematie is vaak goedkoper dan een begrafenis.
 6. Overweeg een vooruit regeling: Sommige mensen kiezen ervoor om hun uitvaart van tevoren te regelen. Dit kan er voor zorgen dat keuzes rondom de uitvaart beter afgewogen worden en de kosten daardoor meer in de hand gehouden. U kunt hiervoor ook eerst een persoonlijk Wensenboekje bij ons aanvragen.

Björn Schmitz Uitvaartzorg: Uw Partner voor een Betaalbare Uitvaart

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg streven we naar het leveren van een betaalbare uitvaart zonder concessies te doen aan de kwaliteit en waardigheid van het afscheid. Wij begrijpen de gevoeligheid van deze situatie en zijn er om u te begeleiden.

Wij werken vanuit Steenwijk, Meppel, Zwolle, of elders. U kunt op ons rekenen om u te ondersteunen tijdens het regelen en verzorgen van een uitvaart. Wij zijn er om u te helpen en om ervoor te zorgen dat het afscheid een eerbetoon is aan het leven van uw dierbare.

Voor meer informatie over onze diensten, tarieven en hoe wij u kunnen helpen besparen op uitvaartkosten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Björn Schmitz Uitvaartzorg is hier om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Uitvaartkosten

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  Back To Top