skip to Main Content
Herdenken Belicht In Zwolle

Herdenken belicht in Zwolle

Op zaterdag 23 november 2019 wordt de bijzondere avond Herdenken belicht in Zwolle georganiseerd. Meerdere dienstverlenende bedrijven organiseren deze bijzondere herdenkingsavond waar al meerdere jaren veel mensen op af komen. Een bijzondere en warme sfeer met licht in de duisternis, doormiddel van kaarsen en fakkels, aangevuld met mooie muziek. Een wandeling over begraafplaats Kranenburg en Bergklooster en door de urnentuin van crematorium Kranenburg Zwolle.

De wandeling

Dit jaar wordt de wandeling georganiseerd op zaterdag 23 november 2019.
De wandeling begint bij het Uitvaartcentrum Kranenburg, Kranenburgweg 3 te Zwolle.

U kunt de wandeling beginnen tussen 18.00 en 18.30 uur. U krijgt bij de vijver tussen de wandgraven een lichtje aangereikt en onder begeleiding loopt u de route over de Begraafplaats Kranenburg, het terrein van Crematorium Kranenburg en Begraafplaats Bergklooster.

Aan het einde van de wandeling (rond 20.00 uur) is er bij de aula van de Begraafplaats Kranenburg gelegenheid om na te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers daarbij.

Wilt u meer informatie over dit bijzondere evenement bezoek dan de website: https://herdenkenbelichtzwolle.nl/

Uit eigen ervaring weet ik dat herdenken belicht in Zwolle een waardevolle avond is en het niet uit maakt of uw dierbare in Zwolle is begraven of gecremeerd. De saamhorigheid en het herdenken van een dierbare is voelbaar en zichtbaar.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top